Sa att han aldrig någonsin älskade mig på riktigt

Jag har aldrig riktigt litat på en kille för jag har alltid blivit sårad men jag träffade en kille för cirka 3 månader sen och vi började hålla på.

Jag fick så klart känslor och han börja tycka om mig också men vi höll på i en månad ungefär sen besluta vi oss för att pröva med ett förhållande. Han var hur underbar som helst mot mig. Han gav mig så himla mycket kärlek till mig. Han visade kärlek till mig inför min mamma och bror Min bror och han är kompisar och det tyckte han var lite jobbigt i början men han visade de ändå inför honom och han kunde visa det inför mina och hans vänner.

Han köpte blommor till mig med ett sött kort och i det så stod de älskar dig. Han var med på julafton och gav mig en julklapp. Han var med min familj och brorsans tjejs familj på nyår.

Vi har tjafsat lite från och till och jag har känt en eller två gånger att jag velat lämnat honom för hans problem men han va så desperat att jag inte skulle göra det, han blev helt förstörd över att jag skulle göra det men jag gav honom en chans till att ändra sig.

Efter 5 dagar så lämnar han mig för att han tappat känslor och har så mycket problem att han vill lösa det utan mig i hans liv och visst de va ju jobbigt men sen kom det fram lite saker ju mer dagarna gick. Det kom fram att han ljugit för mig hela förhållandet om att han inte älskat mig och inte haft så mycket känslor och han säger att han sagt att han älskar mig för att han vart rädd för att såra mig.

Jag ska ju så klart gå vidare men jag förstår inte hur han har mage till att ljuga om det!! det är ju mycket mer men det håller jag för mig själv.. Men jag tror att han säger det för att inte göra mig illa med hans problem!

RSS 2.0